De Bibliotheek aan het Stadsplein tovert woensdag 21 augustus, van 11:15 tot 13:00 uur,  een ruimte om tot pop-up filmtheater. Iedereen kan een Art-house film starten. Dat is trouwens de gehele zomer zo, maar de bios is nog tot 21 augustus open.

Voor die dag staat de film BlackKkKlansman op het programma. Na afloop van iedere voorstelling wordt de film kort nabesproken. Kaartjes kopen voor deze bioscoop is niet nodig want de toegang is helemaal gratis.

In de BiebBios kan men niet alleen genieten van films, maar het is ook een kans om andere filmliefhebbers te ontmoeten. Het aantal plaatsen is overigens beperkt. Meer informatie over de Bieb Bios en over andere zomeractiviteiten in de Bibliotheek op: https://www.debibliotheekamstelland.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.