Stichting Wijkkoepel Groenelaan zoekt nieuwe bestuursleden. Vooral een voorzitter en een penningmeester is nodig. “Maar ook actieve meedenkers zijn van harte welkom”, zegt de stichting. En ja hoor, ook daar geldt weer dat vrouwen voorrang hebben. “Gezien de huidige samenstelling worden vrouwen uitdrukkelijk verzocht te reageren.”

Voorzitter Henk Bleekemolen, die ook voorzitter van de PvdA Amstelveen en RTV Amstelveen is, legt in Groenelaan zijn functie neer. In de stichting zijn in feite het wijkplatform en de bewoners initiatiefgroep (BIG) verenigd. Zij werkt nauw samen met welzijnsorganisatie Participe, die onder meer het wijkcentrum De Bolder beheert.

Wie zin heeft iets op bestuursniveau voor de wijk wil doen is volgens de stichting de aangewezen persoon om het team te versterken. Meer informatie: wpfgroenelaan@gmail.com of op woensdagochtend bij de receptioniste Elizabeth, van de Bolder.

Wandelen

Overigens organiseert de stichting rond wijkcentrum De Bolder in Groenelaan i.s.m. het Rode Kruis wandeltochten met begeleiding voor mensen met een rollator. Die worden op donderdagochtend gehouden en beslaan een parcours van zo’n 800 meter. Men kan ook van huis worden opgehaald. De kosten zijn € 18,00 per maand, inclusief een kopje koffie en het vervoer.

Tot en met eind oktober is er een plaatsje beschikbaar in de groep. Programma: 09:45 – 10:15 uur: Verzamelen koffiedrinken bij de Bolder; 10:15 – 10:30 uur: Vervoer naar de wandellocaties met het Rode Kruis;   10:30 – 11:15 uur: Wandelen onder begeleiding;11:15 – 12.00 uur: Vervoer terug naar de Bolder.

Belangstelling? Opgave bij Betty van de Schraaff, 06 23 53 63 23 of bellen met het Rode Kruis tel. 020-6455470

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.