Voor de Tuin van Bram de Groote aan de Boterdijk in Uithoorn zoekt Landschap Noord-Holland enkele nieuwe vrijwilligers. De fraaie tuin bestaat uit een boomgaard, kruidentuin, paddenpoel, schapenweide, bessentuin, diverse borders en een aantal bijzondere bomen. Wie interesse heeft kan bellen voor informatie en aanmelding met vrijwilligers coördinator Sjaak Pieterse, telefoon 06-21462084.

Foto: Dutchfoto / Hans van Weel

Het onderhoud van de heemtuin is in handen van vrijwilligers die zich elke woensdagochtend inzetten voor de tuin. Zij maaien, harken en snoeien. Groter onderhoud,  zoals het kappen van bomen en het schoonmaken van sloten, doen zij in overleg met de boswachter van Landschap Noord-Holland.

Open dagen

Er is ook een team actief tijdens open dagen. Dat leidt in de zomermaanden elke eerste zondagmiddag van de maand bezoekers rond. Voor beide teams worden nieuwe mensen gezocht.

Wie het wel leuk lijkt maar nog twijfelt, kan eens langs komen op de woensdagochtend om de sfeer te proeven, kennis te maken en vragen te stellen. Vraag naar Sjaak Pieterse.

Foto Boven: Marian Verweij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.