Flynth Adviseurs en Accountants, sinds december vorig jaar ook in het Stadshart gevestigd, heeft zich nu bij de Ondernemersvereniging Amstelveen aangesloten. Het bureau heeft tegenwoordig zo’n zestig vestigingen, met 1500 medewerkers, en komt oorspronkelijk voort uit de brancheorganisatie voor agrariërs LTB (Land en Tuinbouw Bond). Onder die naam vestigde het bedrijf zich ook in de Legakker in Aalsmeer, waar jaren geleden de nieuwe naam Flynth kwam.

Op dinsdag 3 september houdt het bedrijf de zogenoemde kennissessie ‘Wet Arbeidsmarkt in Balans’, omdat van 1 januari 2020 af een flink aantal wijzigingen in het arbeidsrecht en de premieafdrachten worden doorgevoerd. Zo krijgen werknemers vanaf dag één recht op een transitievergoeding en wordt de ketenbepaling verruimd. Aanmelden voor deze kennissessie via: https://www.flynth.nl/over-flynth/agenda/details/wet-arbeidsmarkt-in-balans-wab-amstelveen

MKB

Het bedrijf richt zich tegenwoordig ook buiten de agrarische sector op het MKB en zegt daar de grootste adviseur en accountant organisatie te zijn. Debbie Borst – Van Weerdenburg is registeraccountant en vestigingsdirecteur voor de locaties Amstelveen, Aalsmeer en Haarlem. Zij zegt ingenomen te zijn met de locatie in het Stadshart. “Vanaf deze locatie kunnen we onze groeiende klantenportefeuille in Amstelveen en Amsterdam optimaal bedienen. Bovendien spelen we hier in op de huidige krapte op de arbeidsmarkt. We groeien heel hard en willen daarvoor de beste collega’s aan kunnen trekken. Onze nieuwe vestiging is goed bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer. Met de tram voor de deur.”

Huisvesting

De moderne vestiging in Amstelveen past in het nieuwe huisvestingsconcept dat Flynth de komende jaren wil uitrollen. Centraal punt in Amstelveen is het werkcafé waar de medewerkers met elkaar de lunch gebruiken. Daar kunnen klanten ook hun laptop inpluggen.

Het bedrijf zegt zich op de toekomst te richten. Volgens Borst staat daarin samenwerking centraal. “Wij doen dit niet alleen op de werkvloer met collega’s, maar ook met de ondernemers, de gemeentes, de provincie, banken, en andere stakeholders van de Amstelveense economie. Zo weten wij wat er lokaal gebeurt en wat er bij klanten speelt. Het samenwerken en het van elkaar leren zal hierdoor nog beter worden.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.