Van dinsdag 30 juli tot en met 10 augustus presenteert het Bostheater in samenwerking met twaalf jonge professionele theatermakers het Boslab Theaterfestival. Tijdens het festival presenteren de makers hun eigen werk en daarbij wijken ze zowel letterlijk als figuurlijk af van de gebaande (bos)paden. Het publiek mag mee op avontuur: langs poëtische, absurdistische, energieke, fysieke en beeldende voorstellingen. 

Op onze website staan inmiddels alle voorstellingen die tijdens Boslab Theaterfestival worden gespeeld. De voorstellingen duren ongeveer 30 minuten en de bezoeker kan zijn eigen Boslab-programma samenstellen.  Tickets via website: bostheater.nl

Elke avond gaat een gids ook die met een groep van maximaal 25 bezoekers op pad, want aan theatermakers, acteurs en muzikanten is gevraagd of zij gids willen zijn tijdens het festival. Onder neer zijn de gidsen: Sanne Verkaaik (30 juli). Sander Plukaard (31 juli), Bodil de la Parra (1 augustus), Servaes Nelissen (2 augustus) en Paul de Munnik (10 augustus).

Een avond op stap met een gids, begint met een gezellig diner. Tijdens het diner wordt de gids geïnterviewd door de artistiek leider van Boslab Theaterfestival Frances Sanders.
Om met de gids op pad te gaan, kan men speciale kaarten bestellen. Die kosten 30 euro en zijn inclusief diner. Ga daarvoor naar de ticketpagina en kies voor de optie Boslab-entree met Gids en Maaltijd.

Klik hier voor alle voorstellingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.