In winkelcentrum Stadshart is de notenkraam BOB & ROY’S neergestreken. Vrijdag 26 juli opent die daar zijn derde filiaal. Het bedrijf zegt een volledig nieuw concept te hebben. Het is op weg naar een keten van winkels en mobiele verkooppunten, die tussendoortjes aanbiedt ‘in een moderne, frisse omgeving’De onderneming pretendeert een ambachtelijk assortiment te voeren van noten, zuidvruchten, gedroogd fruit en regelmatig nieuwe toevoegingen. Voor meer informatie: stadshartamstelveen.nl

Zaterdag dicht

Roy Hoffmann is de naamgever en eigenaar van de keten. Volgens hem komt men samen met de consument elke keer tot een lekkere mix. “Als consument kun je namelijk zelf de producten scheppen en een eigen mix samenstellen. De noten zijn altijd vers en hand gebrand.” De kraam is vrijdag en zaterdag dicht.

De openingstijden zijn: maandag (12:00 uur – 18:00 uur), dinsdag en woensdag (10:00 uur – 18:00 uur) donderdag (10:00 uur – 21:00 uur) en zondag (12:00 uur – 18:00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.