Er worden vrijwillige begeleiders gezocht voor groepen van vooral mensen die minder actief zijn en weinig in de natuur komen. Samen met de begeleiders gaan die ´Gezond Natuur Wandelen´.

Begeleiders worden gezocht in kringen van mensen die graag in een groene omgeving wandelen. En hun enthousiasme voor de natuur en het wandelen willen overbrengen op mensen die meer wensen te gaan bewegen.

Laagdrempelig

De Stichting Gezond Natuur Wandelen biedt gratis wekelijkse natuurwandelingen aan. Onderweg is er aandacht voor de natuur en voor gezelligheid. Met deze aantrekkelijke en laagdrempelige wandelingen bereiken wij vooral mensen die minder actief zijn en weinig in de natuur komen, zegt de stichting.

Cursus

Binnenkort start zij met wandelingen in Amstelveen. Daarvoor is zij dus op zoek naar vrijwilligers geregeld (eens per week tot eens per maand) de wandelgroep willen begeleiden. De vrijwilligers krijgen enkele korte cursussen. Wie belangstelling heeft kan de site van de stichting bezoeken of contact opnemen met Martijn Struijf,  M.Struijf@natuurlijkezaken.nl, 06 1397 2301.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.