Behalve de muziekbestorming van het Openluchttheater Elsrijk, aanstaande zondag (14 juli 15.00 uur, met een verwijzing naar de bestorming van de Bastille), heeft Stadsdorp Elsrijk de komende dagen nog meer activiteiten in petto.

Tijdens het muziekevenement treden o,a. Marielousie Nelemans, Elizabeth Missot, Piet Schmidt, Ed Boekee en Jan van Til op. Het is een Franse nationale feestdag en daarom ook in het Openluchttheater  Franse muziek, van chanson tot pop tot klassiek. Kom genieten met een frans wijntje en crêpes tegen een schappelijke prijs !Toegang € 5. Kassa open: 14:30 uur. Korting met Amstelveen/Aalsmeerpas.

Schilderen

Verder ziet het programma er als volgt uit. Vrijdag 12 juli (10-12 uur): Crea-Café / Schilderclub in de Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c. Bedoeld om een paar uurtjes gezellig door te brengen met mede wijkbewoners. Aanmelden niet nodig. Materiaal en koffie/thee zijn voor eigen rekening.
Dinsdag 16 juli (10.00 tot 12.00 uur): handwerken. Locatie: Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c. Aanmelden niet nodig.

 Repair café

Zaterdag 20 juli (10.00 tot 12.00 uur): Repair Café Stadsdorp Elsrijk, zoals elke3e zaterdag van de maand. Locatie: Nieuw Vredeveld (Rembrandtweg 428)

Bridge inloop

Zondag 21 juli (13.00 uur): Bridge inloop Elsrijk. Elke 1e en 3e zondag van de maand. Voor mensen die anderen willen ontmoeten op zondagmiddag en zin hebben om te bridgen. Inschrijving eindigt om 13.20 uur. Eerste spel begint om 13.30 uur. Afsluiting om 16.30 uur. Locatie: Stadsdorpskamer (Heemraadschapslaan 96c). Er is altijd een partner beschikbaar, als men die niet meeneemt. Koffie/thee zijn voor eigen rekening.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.