Meer dan 50 skaters bezochten zondag het evenement bij Skatebaan Onderuit in Bankras. Dat was georganiseerd door drie jeugdige skaters. De deelnemers gebruikten BMX, steps en boards.

Sem, Kirill en Tibor uit Westwijk waren de initiatiefnemers. Zij hadden meegedaan aan The Challenge, een stimuleringsplatform van Rotary Amstelveen Amstel en Participe Amstelland. Door de deelname daaraan kregen ze het geld bij elkaar om met succes een skatewedstrijd te organiseren.  Het evenement werd ook goed bezocht door toeschouwers.

Ook de lokale politiek kwam polshoogte nemen: Er waren althans diverse raadsleden aanwezig.  Die willen verder met jongeren praten over skatemogelijkheden in Amstelveen en andere ideeën waarmee jongeren komen.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.