Vanaf 15 juli rijden de Buitenspeelbussen van Amstelveen Sport weer door Amstelveen. Er zijn dit jaar drie bussen op pad met een heleboel sport en spel materiaal, zoals skelters, steps, hooverboards, hockeysticks, voetballen en stoepkrijt. De inhoud van de buitenspeelbus is iedere keer anders. Voor ieder kind is er iets leuks om mee te spelen. De activiteiten vinden plaats van 15.00 – 17.30 uur en van 19.00 – 21.00 uur.

In een aantal wijken worden ook gratis sportclinics gegeven. Via de Facebookpagina van de Buitenspeelbus wordt ook gecommuniceerd wat er in de diverse buurten is de beleven.

Weer

Behalve bij hevige regen of hitte, komt de Buitenspeelbus altijd. Men kan op www.amstelveensport.nl zien waar de bus in een buurt komt. Ook op Facebook (De Buitenspeelbus) en Instagram (@debuitenspeelbus) vindt men actuele informatie.

Het programma ziet er als volg uit. 15 tot en met 18 juli: Westwijk (Augusta de Witlaan, Waardhuizen / Middenhoven (Praam) en Bankras / Kostverloren (Kindercampus King).

22 tot en met 25 juli: Groenelaan (Mont Blanc flat), Elsrijk (Schoolplein Mio Mundo) en Keizer Karelpark (Badjes Doctor Plesmansingel).

12 tot en met 15 augustus: Groenelaan (Mont Blanc flat), Bovenkerk (Urbanuspark) en Keizer Karelpark (Badjes Doctor Plesmansingel).

19 tot en met 22 augustus: Westwijk (Middachten),  Nes aan de Amstel (Pastoor van Zantenlaan) en Bankras/Kostverloren (Schoolplein de Wending).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.