En weer is een programma ZAAI, voor training van startende ondernemers, afgerond. is afgerond. Tijdens het slotfestival werden twintig deelnemers in het zonnetje gezet door wethouder Floor Gordon van Economische Zaken. Die vertelden wat ze allemaal hadden geleerd in de laatste zes maanden.

In januari werden de 20 deelnemers geselecteerd uit ruim 55 aanmeldingen.  ZAAI is een initiatief van de Gemeente, Ondernemersvereniging Amstelveen en Rabobank Amstel & Vecht. Het doel is startende ondernemers een goed klimaat binnen de gemeente te geven en via coaching en masterclasses te stimuleren. Starters worden verbonden met elkaar en met het bestaande lokale MKB. “Dit helpt hen om succesvol te ondernemen”, zei Gordon. “Ik wil alle Amstelveense ondernemers die aan het programma meegewerkt hebben hartelijk bedanken.”

Programma

Diverse Masterclasses dus in het half jaar dat achter ons ligt. De onderwerpen sales, pitchen, online marketing, financiën en efficiënt werken kwamen aan bod tijdens de bijeenkomsten van ZAAI. Ook werd er uit de ‘eigen’ groep nog een tweetal Masterclasses gegeven. De online marketing en marktonderzoek waren zeer welkom voor de groep. Daarnaast bezocht die Venstra Libris, Patisserie Prenger en FunCenter Amstelveen. Die ondernemingen gaven deelnemers inzicht in hun bedrijf en alle plussen én uiteraard ook minnen waar ze tegenaan lopen.

Tijdens de hele periode hebben de deelnemers ook groeps- en persoonlijke coaching gehad. Wie meer wil weten over de deelnemers:

zaaiamstelveen.nl/zaai-deelnemers-2019/. Over het programma op zich: zaaiamstelveen.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.