Op de dag die herinnert aan de bestorming van de Bastille in Parijs,  zondagmiddag 14 juli (15.00 uur) stormen muzikale talenten het Openluchttheater Elsrijk binnen. Daar is van Franse chanson en pop tot klassiek te horen.

Het is 230 jaar geleden dat de Bastille werd bestormd. Daarom een Franstalig programma in Openluchttheater Elsrijk. Op deze Franse nationale feestdag dompelt men zich onder in de rijke Franse muziektraditie.  Natuurlijk werk van Jaques Brel, Yves Montand, Dalida en Piaff, vertolkt door de solisten Jan van Til, MarieLouise Nelemans en de ‘Nederlandse Edith Piaff’ Elisabeth Missot.

Bach?

Cent Mille Chanson van Frida Boccera lijkt wel heel erg op een werk van Bach en het Openluchttheater belooft te zullen aantonen dat dit echt zo is. Het geheel wordt muzikaal begeleid door top-accordeonist Piet Schmidt die ook instrumentaal in enkele musettes aan bod zal komen. Vaste begeleider van het Openluchttheater, Ed Boekee (o.a.begeleider Willeke Alberti, Henk Poort) heeft de muzikale leiding.  In de pauze crepes met een frans wijntje tegen  redelijke prijzen. Het theater opent de deuren om 14.30 uur. Kaarten a € 5 aan de zaal. Houders van een Amstelveen / Aalsmeerpas krijgen korting.

Het uitgebreide programma met aanvangstijden en meer nieuws  staat op de website www.openluchttheaterelsrijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.