Op donderdag 11 juli is er in P60 nog één editie van Local the Night, de kweekvijveravond voor talent uit Amstelveen en omstreken. Deze avond zullen Géonne Hartman, Moor Park en Reino het podium betreden.

Géonne Hartman is een singer-songwriter die zoekt naar vorm, beeld en beweging die raakt. Ze bezingt haar liefde voor liefde, en haar frustratie als hij niet begrijpt wat zij wilt. Indië Folk met rijke harmonieën, onverwachte wendingen en poëtische teksten. Géonne is geïnspireerd door Laura Marling, Eefje de Visser en Natalie Prass. Op 5 juni bracht zij haar nieuwe EP ‘Salt Wind’ uit, waarvoor ze samenwerkte met producers Eelco Topper (Falco Benz) en Arriën Molema (Room Eleven). Deze EP is hier te beluisteren: https://spoti.fi/31Ah5Wh.

Rockband

Moor Park is een Noord-Hollandse rockband. Als woorden tekortschieten, spreekt de muziek: stevige riffs, krachtige melodieën en ordinaire rock. Met invloeden van verschillende rockhelden, zoals Foo Fighters, Coldplay, U2 en Imagine Dragons, nemen de bandleden de luisteraar mee in hun eigen wervelende sound. Ruig, meeslepend, explosief, maar vooral puur.

Reino is een driekoppige alternative dance-punk band, om zich te laten onderdompelen in een bitterzoete cocktail van adrenaline, melancholie en optimisme, zegt P60. Tickets zijn verkrijgbaar bij de bands zelf, of via deze link: https://www.ticketmaster.nl/event/243857?brand=nl_P60

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.