Voor de Open Monumentendag op 15 september zoekt SAKB Kunstlokaal (www.sakb.nl) verhalen over de school van die organisatie aan de Ouderkerkerlaan 14-15. Dit gebouw werd in 1925 gebouwd als christelijke ulo naar ontwerp van architect Arnold Ingwersen.

Tegenwoordig is SAKB Kunstlokaal (www.sakb.nl) dus huurder van het oude pand. Die wil het gebouw graag openstellen voor publiek tijdens de landelijke Open Monumentendag. Naast informatie over de bouwstijl en de huidige functie wil de organisatie via de verhalen de bezoekers graag een indruk geven van de geschiedenis van het gebouw.

Ulo

Wie dus op de christelijke ulo heeft gezeten en daar een leuke herinnering aan heeft dan is een verhaal daarover van harte welkom. Maar ook met herinneringen aan de periode dat het gebouw gebruikt werd als dependance van het KKC kan men terecht. Evenals met andere verhalen trouwens. Die kan men mailen naar  ymb@sakb.nl of  jd@sakb.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.