In ontmoetingscentrum ANNA, de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg, exposeert deze maand de Amstelveense marketeer Hans Breuker, die ook kunstenaar zegt te zijn en van wie onlangs een debuutboek in eigen beheer verscheen. Zijn beeldende kunst draait om ‘get the coins’, zeggen de organisatoren. Met de #Moneymario wil hij zijn creatieve ambitie laten zien en net als de gewone loodgieter Mario een (art)superstar worden. ‘Het moet lijken alsof het werk van de straat af komt, uitgezaagd is uit een muur en opgehangen kan worden.’ 

Overigens heeft Breuker er de pest over in dat hij niet is uitgenodigd deel te nemen aan de Art Zuid route, die een verlengstuk kreeg in Amstelveen. “Een grote COIN past namelijk goed in het straatbeeld, zeker in Amsterdam Zuid. Dus plaatsten we zelf maar een kunstwerk op de Apollolaan voor het Hilton hotel”, zegt hij.

Opening

Vrijdag 5 juli is de Money Mario ART Party, de opening van Hans Breukers eerste solo expositie in ANNA. Vanaf 20:00 uur is iedereen welkom, de eerste showcase is om 20:30 en om 20:45 uur wordt er een nieuw doek geveild. DJ Suilju draait en geeft het een urban vibe.

Breukers: “Ik wil een vibrerende energie uitstralen met mijn kunst. Het moet lijken alsof het doek uit de straatmuur is uitgezaagd en zo op je eigen muur is gesmeten.”

www.derelatiemarketeers.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.