De presentatie van het actieboek ‘Mack Dime, het verraad van Lady Charlamane’, waarmee Amstelvener Hans Breuker debuteerde, vond vrijdag niet in een boekenzaak maar in poptempel P60 plaats. Het verhaal van speelt zich in Amstelveen en Buitenveldert af. Er waren ongeveer vijftig mensen, vooral vrouwen, gekomen. Terwijl het volgens Breuker toch een echt mannenboek, vol ‘lekkere wijven’ is. Naar eigen zeggen is Mack Dime een kruising tussen James Bond en rapper 50 cent.Om onduidelijke redenen omringden twee bodyguards Hans Breuker op het podium en klonken de hiphop beats van de titeltrack. De presentatie van het boek was dus een typische marketingstunt, wat overigens weer dicht bij zijn vak (marketeer) ligt. Niet wat men van een boekpresentatie verwacht, zeg maar. Beuker las uit zijn boek voor, waarbij geluidseffecten waren te horen. De beginnende auteur zijn vol ambitie te zitten en trots te zijn op zijn eersteling in leesland. Overigens gaf hij boek in eigen beheer uit, maar uitgevers tonen volgens hem wel belangstelling. Binnenkort ligt het in elk geval bij Libris Venstra aan het Stadsplein.

Zie de presentatie hier: www.mackdime.nl of op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=tWiCUJebqXQ

Securities

In het eerste deel van de Mack Dime serie loopt Mack in een val opgezet door zijn oud protegé Lady Charlamane. Dime securities is het grootste private beveiligingsbedrijf van Europa maar Mack is een adrenaline junkie, drankorgel en womaniser die bijna dagelijks te vinden in de roddelpers door zijn roekeloze gedrag. Maar deze keer is het ernstig, doordat Mack op de vlucht moet voor de politie en een klein leger huurlingen. Niet alleen zijn eigen leven hangt aan een zijden draadje, ook dat van zijn bedrijf en zijn rechterhand Sheila. Een aktieboek vol femme fatales, zegt hij zelf. Met het volgende boek in de serie is hij al bezig:  ‘de baron van de Balkan’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.