Het hoogste punt van het appartementencomplex op de parkeergarage bij het pand van Hudson’s Bay (voormalig V&D-pand) is bereikt. Er komen zeven verdiepingen woningen bovenop de parkeergarage, onder de naam Up Mountain. Binnenkort worden rondleidingen voor omwonenden georganiseerd.

Op de parkeergarage, die zelf zes bouwlagen omvat, komen 45 appartementen met bijbehorende parkeervoorzieningen, die zich kenmerkt zich door een trapsgewijze opbouw. Het ontwerp van het woongebouw, de parkeergarage en het warenhuis zijn op elkaar afgestemd. Elk gebouw heeft zijn eigen karakter, maar samen vormt het een geheel, meldt het bouwteam.

Penthouse

De appartementen zijn allemaal al verkocht. Bovenaan komt een penthouse van 2,7 miljoen euro. De goedkoopste woning, een twee-kamer appartement, kost ongeveer 475.000 euro.

Inmiddels is dat gestart met de montage van de balkons. Begonnen is op de zevende verdieping en bouwer Atos gaat met de te monteren geprefabriceerde balkons rondom het gebouw naar boven toe tot aan de 13e verdieping. Daarmee is men eind juli klaar. Met vragen of klachten kunnen omwonenden naar emailadres: contact@buitenplein101.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.