Op woensdag 26 juni (20.00 uur) wordt in P60 weer de afsluitende Popavond Summer kick-off van Platform C gehouden. Daaraan werk de pop-rock-jazz afdeling van de Muziek- en Dansschool Amstelveen mee. Die is bestemd voor beginnende en gevorderde spelers & zangers. De muziekschool biedt uitdagende muzieklessen, ervaren docenten en de juiste faciliteiten.

Elk cursusjaar worden er Popbands gevormd en ingedeeld in twee niveaus, waar de leerlingen in spelen. De beginnende Popbands spelen acht weken samen en werken zo naar de afsluitende Popavond Summer kick-off toe. Zo leren de cursisten in korte tijd samenspelen in een band.

Gevorderden

De Popbands voor gevorderden, spelen minimaal een jaar samen en in deze periode treden ze ook regelmatig op. De bands staan onder leiding van Theo Boddeke, Peter Bergman, Regien Gorter en Pieter-Jan Nijessen.

Op de line-up voor de Summer Kick-off staan: Traffic Jam Acoustic, Big Time, Se7en, Trafficjam XXS, The Rhyme Stone Jets, The Traffic Jammers, Reboot, Slagwerkgroep, Big Band ‘PeeWee’s Problem’, First Day en Trailers Fit. Deze topleerlingen hebben het hele jaar flink aan de weg getimmerd en willen dit graag laten zien en horen aan het grote publiek. Kaartjes zijn te koop aan de balie bij Platform C voor € 5 per kaartje in de voorverkoop en aan de zaal kosten de kaartjes € 7.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.