Voor de achtste keer wordt op zaterdag 29 en zondag 30 juni (10.00 tot 17.00 uur) het door Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen (MDA) georganiseerde Muziekconcours Amstelveen gehouden. Het is een concours voor alle violisten, cellisten tot en met 13 jaar en pianisten tot en met 18 jaar die les hebben in de Randstad (op een muziekschool of privé).

Doel van het concours is het enthousiasme van jonge musici te vergroten en hen te motiveren zich verder te ontwikkelen. Ook het juryrapport is erop gericht de ontwikkeling van de jonge musicus te stimuleren. Er is voor elke deelnemer een prijs, van eervolle vermeldingen tot en met de eerste prijs.

Het concours is voor alle fans en publiek gratis toegankelijk en vindt plaats op in de Zonnesteinzaal van MDA aan het Stadsplein 99.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.