Volgend seizoen heeft Schouwburg Amstelveen voor het eerst de Musical4daagse in huis. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar wordt die in de herfstvakantie van maandag 21 tot en met donderdag 24 oktober gehouden. En in de voorjaarsvakantie van maandag 17 tot en met donderdag 20 februari.

De Musical4daagse geeft kinderen de kans musicalles te volgen. Vier dagen lang zingen, dansen en acteren onder leiding van professionele musicaldocenten met als afsluiter een échte voorstelling voor publiek. Samenwerken, zelfvertrouwen en discipline zijn belangrijk, maar wat vooral voorop staat is plezier voor iedereen. Ervaring is dan ook niet vereist.

Kunst & Kids Festival
Op zondag 29 september wordt voor kinderen van 2-12 jaar uit Amstelveen en omgeving het zogenoemde Kunst & Kids Festival gehouden. Daarbij kan de doelgroep komen knutselen, ontdekken en speuren. Thema dit jaar is hulpdiensten, dus aan de kinderen wordt gevraagd verkleed als brandweerman, politieagent of dokter te komen.

Zondag 27 oktober komen Buurman & Buurman (4+) op bezoek. Dit keer gaan de mannen kamperen, als dat maar goed gaat. Donderdag 28 november zijn de sterren van de tv-serie Brugklas in de schouwburg te vinden met Brugklas de Musical (9+).

Bekijk het volledige programma op www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.