In het kader van het project ‘Uit Voorzorg’ van Stadsdorp Elsrijk wordt woensdag 19 juni (15.30 uur) een informatiemeeting gehouden over Valpreventie in de Stadsdorpskamer (Heemraadschapslaan 96c). Spreker is Marjo de Vet, adviseur gezondheid en welbevinden GGD, die praktische tips en informatie over valtrainingen geeft.
Een op de drie 65plussers valt minimaal 1 x per jaar. Dat zoveel mogelijk te voorkomen is het doel van de trainingen. De bijeenkomst duurt tot 17:00 uur. Aanmelden is niet nodig. Verder ziet het programma van Stadsdorp Elsrijk er als volgt uit:

Vrijdag 21 juni Crea-Café / Schilderclub
Elke vrijdag van 10 tot 12 uur in de Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c.
Het crea-café / schilderclub is bedoeld om een paar uurtjes gezellig door te brengen met mede wijkbewoners. Aanmelden niet nodig. Materiaal en koffie / thee zijn voor eigen rekening.
Zaterdag 22 juni Natuurclub Elsrijk (bloeiende planten in berm en bos)
Juni is de beste maand voor bloeiende wilde planten. Je kunt ze overal aantreffen; in bos, park en bermen.  Het Schinkelbos, een relatief nieuw deel van het Amsterdamse Bos ten zuiden van de Bosrandweg is rijk aan vele soorten planten en struiken. Verzamelen om 10:00 uur bij Openluchttheater Elsrijk (achter de Kruiskerk), De Ruwiellaan 20 in Park De Ruyschlaan.  Adres voor navigatie: De Ruwiellaan 14, Amstelveen)

Zondag 23 juni AMSO (Amstelveens Symfonieorkest) en meer in Openluchttheater Elsrijk
Het AMSO (Amstelveens Symfonieorkest) treedt op met van leerlingen van de Muziek- en dansschool Amstelveen. De middag wordt gezamenlijk afgesloten door de blazersklas van basisschool De Cirkel. Verder deze middag een fantastische High Tea met allerlei lekkers tegen schappelijke prijzen. Toegang € 5. Kassa open: 14:30 uur. Aanvang voorstelling: 15:00 uur (Korting met Amstelveen/Aalsmeerpas)

Dinsdag 25 juni handwerken bij Stadsdorp Elsrijk
Samen handwerken voor wijkbewoners.  Tijd 10:00 uur tot 12:00 uur. Locatie: Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c. Aanmelden is niet nodig.

Dinsdag 25 juni Spreekuur Voorzorgcentrum
Elke dinsdag houden vrijwilligers van het Voorzorgcentrum (van 14:00 – 15:00 uur)
spreekuur in de Stadsdorpskamer, (Heemraadschapslaan 96C). Men kan er vragen stellen over voorbereiden op de oude dag, zoals over huisaanpassingen, contact maken met buurtgenoten en de wijkverpleegkundige.

Woensdag 26 juni Buurt Bistro Stadsdorp Elsrijk

Elke 2e en 4e woensdag van de maand een 2- gangen diner in de Blokhut naast Openluchttheater Elsrijk (De Ruwiellaan 20). Tijd: 18:00 uur (inloop vanaf 17:45 uur).
Kosten: € 7,00 (€ 5,00 met Amstelveense Stadspas). Men kan NIET pinnen.
Zie voor het menu en reserveringen de webpagina van de BuurtBistro. Opgeven tot en met de dinsdag voor het eten. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Zondag 30 juni Bridge inloop Elsrijk
Elke 1e en 3e zondag van de maand. Voor mensen die anderen willen ontmoeten op zondagmiddag en zin hebben om te bridgen. Inloop vanaf 13.00 uur. Inschrijving eindigt om 13.20 uur. Eerste spel begint om 13.30 uur. Afsluiting om 16.30 uur. Locatie: Stadsdorpskamer (Heemraadschapslaan 96c). Er is altijd een partner beschikbaar.

Meer informatie op: www.stadsdorpelsrijk.nl.  www.openluchttheaterelsrijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.