Aan de Lindenlaan 315, op het terrein van een gesloopte school, is eindelijk een plaats gevonden voor een Amstelveense Hospice, waarvoor via een wedstrijd de naam al enkele jaren bekend is. Die wordt ‘Amsteloever’. Omdat het in Amstelveen steeds maar niet lukte een geschikt gebouw te vinden, subsidieerde de gemeente al een hospice in Ouder-Amstel.

Stichting Hospice  ‘Amsteloever’  wil een hospice met zeven kamers bouwen, dat niet geboden is aan een bepaald geloof. De gemeente is blijkbaar op ambtelijk niveau zover dat een manager voor het project wordt aangesteld.  Zij denkt er aan een gebouw van twee bouwlagen te laten verrijzen op een kavel van ongeveer 750 vierkante meter.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.