Zaterdag 22 (19.00 uur) en zondag 23 juni (14.00 en 16.30 uur) staan de leerlingen van de musicalafdeling van de Muziek en Dansschool (MDA) op het toneel van Schouwburg Amstelveen met de uitvoering van de ‘Beauty and the Beast & Revue’. Het is de productie waar dit seizoen aan is gewerkt.

Vorig jaar was dat de voorstelling Hairspray. Alle musicalgroepen, met leerlingen van 8 tot 18 jaar, doen ook nu weer mee. Zo staan er ruim 100 leerlingen op het toneel van wie er 21 stralen met Beauty and the Beast.

Roos

Het verhaal: Op een winterdag klopt een oud vrouwtje aan bij het kasteel van een jonge, arrogante prins voor wat beschutting tegen de kou. Ze geeft hem één enkele roos als betaalmiddel. De prins weigert haar verzoek. Dan verandert ze in een beeldschone tovenares en spreekt een gruwelijke betovering uit over het kasteel. De roos, die de prins heeft gekregen is een betoverde roos. Als hij, voordat het laatste blad ervan afvalt, niet heeft leren liefhebben zullen zij altijd verdoemd blijven.

Jaarcursus toneel

Tijdens de revue is er een betoverende Disney compilatie te beleven met nummers uit o.a. Hercules, Vaiana, Brave en Mary Poppins. Tijdens de voorstelling op zondag 23 juni, is er een speciale rol weggelegd voor de leerlingen van de jaarcursus toneel. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via de website van de Schouwburg Amstelveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.