De West End Big Band speelt zondag 9 juni (15 uur) in het Openluchttheater achter de Kruiskerk. Kaarten kosten € 5 en zijn verkrijgbaar aan de zaal. Houders van een Amstelveen / Aalsmeerpas krijgen 50% korting.

De West Eind Big Band speelt naast het herkenbare swingprogramma, ook funky stukken, aangevuld met bekende liedjes uit het American Songbook die hier naadloos inpassen.

Zangeres Evelien Meijer zorgt, met haar stem en show, voor de spreekwoordelijke ‘icing on the cake’.  Onder leiding van trompettist Gerard Kleijn weet de big band iedereen de dansvloer op te krijgen. Een programma in de beste Amerikaanse traditie van Ella Fitzgerald, Frank Sinatra en Nat King Cole, zeggen de organisatoren. Programma op website www.openluchttheaterelsrijk.nl

Amsterdams

Aanstaande zondag (2 juni) ook om drie uur treedt het Amsterdams Volkskoor er op. Heerlijke meezingers, prachtige luisterliedjes en leuke acts passeren de revue. Het koor is opgericht door een groep enthousiaste ras Amsterdammers met een grote liefde voor het Amsterdamse / Jordanese lied. Het koor staat onder muzikale leiding van accordeonist Piet Schmidt en de verzameling liedjes over Amsterdam is bijzonder groot. Ook voor de koormiddag geldt een entreeprijs van € 5 en krijgen houders van een Amstelveen- / Aalsmeerpas 50% korting. Kaarten aan de zaal.

Op zondag gaat het theater altijd open om 14.30 uur. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Graaf Aelbrechtlaan 138, Amstelveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.