Komend weekend vindt landelijk een telling van vleermuizen plaats. IVN Amstelveen wil graag dat veel Amstelveners daaraan mee doen. Het gaat er om of men vleermuizen geregeld langs ziet vliegen. IVN zegt dan te kunnen vaststellen hoe de populatie het doet in dit groene Amstelveen.

De vraag is of de leefomgeving voor de diertjes voldoende is of dat men die beter moet gaan verzorgen, vindt de organisatie. Het best kan men rond zonsondergang in westelijke richting gaan kijken. Resultaten van wat men ziet naar de vleermuisgroep van IVN sturen. Dat is: jangde@xs4all.nl. Na de telling wordt het resultaat daarvan bekend gemaakt.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.