‘Big Fish’ heet de musical, die de jubileumproductie van Musicalvereniging OVA wordt. Die is voor de uitvoering op zoek naar kinderen van 10 tot en met 16 jaar. Het is de bedoeling dat ‘Big Fish’ op 27 en 28 maart 2020 drie keer wordt opgevoerd in Schouwburg Amstelveen.

Er is professionele begeleiding van een regisseur, muzikaal leider, choreograaf, met ondersteuning van licht- en geluidstechnici en met live orkest. OVA al diverse musicals gespeeld, zoals Beauty and the Beast, Ciske de Rat – de Musical, Evita en Jekyll & Hyde.

Zoon

Big Fish is een familiemusical over de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon. Edward Bloom leidt volgens eigen verhalen een buitengewoon leven. Hij vertelt zijn zoon Will de meest fantasierijke en spectaculaire avonturen met heksen, reuzen, circusartiesten en over ware liefde die de tijd doet stilstaan. Als Will op het punt staat zelf vader te worden, besluit hij het ‘ware’ levensverhaal van zijn vader te achterhalen.

Kleine Will
OVA is op zoek naar ‘Kleine Will’ een jongen van ongeveer 12 jaar, die in een aantal scènes tekst heeft, meezingt met het volwassen ensemble en figureert in de voorstelling. ‘Zoon van Will’ een jongen van ongeveer 10 jaar, die in de laatste scene van de voorstelling tekst heeft en figureert in de voorstelling. Diverse jongens / meisjes die figureren in de voorstelling / meezingen met het ensemble en meespelen in de scene ‘Het slaapfeestje’ van ‘Kleine Will’. OVA is specifiek op zoek naar: Kinderen uit de regio groot Amstelveen. Met een leeftijd tussen de 10 en 16. Niet langer dan 1.65 m.

Maandelijks
De repetities vinden van september af een keer maand plaats op donderdagavond, tussen 19.00 en 23.00 uur aan de Keizer Karelweg 94B. In januari, februari en maart kan het voorkomen dat er twee keer per maand wordt gerepeteerd. Daarnaast is er een werkweekend op 14 & 15 maart 2020.

De auditie bestaat uit twee rondes.In de eerste ronde sturen gegadigden een video van maximaal 1 minuut, waarin zij een van hun favoriete musicalnummers zingen en zich zo goed mogelijk inleven in hun rol. Naar aanleiding van de video’s wordt een aantal auditanten uitgenodigd voor een (groeps-)auditie op donderdag 13 juni (19.00 tot 20.00 uur). Eind juni wordt de uitslag bekend gemaakt.

Aanmelden tot zaterdag 1 juni, 12.00 uur bij ovabestuur@gmail.com. Op zondag 2 juni horen de kandidaten of zij worden uitgenodigd voor de auditie op 13 juni. Op maximaal een A4-tje krijgt OVA verder graag de volgende informatie: naam, geboortedatum en leeftijd, eventuele gebruikte speelbeurten van het afgelopen jaar, lengte, woonplaats, recente foto en overzichtje van eventuele ervaring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.