Bij Albert Heijn aan de Maalderij 31 houdt de lokale Voedselbank zaterdag (25 mei) een inzamelingsactie. Zondag werden 44 dozen voor die bank opgehaald bij de evangelische gemeente Cross Roads, die wekelijks twee diensten achter elkaar houdt in de Ben Goudsmithal aan de Sportlaan.

Vrijwilligers van de Voedselbank staan zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur bij de AH Supermarkt om klanten daar te vragen of zij bij het doen van hun boodschappen één of meer producten extra willen kopen en die doneren. De klanten ontvangen van de vrijwilligers een lijstje met producten waar grote behoefte aan is.

De te doneren producten kunnen tezamen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa. Bij de uitgang staan er weer vrijwilligers klaar om de extra ingekochte artikelen van de gulle donateur in ontvangst te nemen.

www.voedselbankamstelveen.nl

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.