Ook Museum Jan van der Togt aan de Dorpsstraat stapt nu de virtuele werkelijkheid in. Zaterdag 25 mei zijn er om 13.30 en 15.00 uur gratis virtual reality workshops van elk 45 minuten.

sdr

Bij de huidige tentoonstelling ‘Almost Unreal – Willem van Veldhuizen’ is een VR-beleving ontwikkeld door Organism Studios. Met de VR-bril op, stappen bezoekers in een schilderij van Willem van Veldhuizen en wanen zij zich in een andere realiteit.

Scherm

De ontwikkelaars van deze unieke educatieve tool, nemen de deelnemers van de workshop mee in het onderdeel interactie binnen VR. Om de beurt kunnen bezoekers met virtuele bouwblokken constructies maken en verschillende interacties toevoegen. De rest van het publiek kan alles wat er op de bril te zien is op een beeldscherm volgen.

De virtual reality workshops zijn onderdeel van het evenement ‘24H Amstelveen’. Aanmelden voor een workshop: info@jvdtogt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.