Het verhaal over de Barmhartige Samaritaan uit de Bijbel is het onderwerp van de zogenoemde Kliederkerk, voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, die zondag 26 mei (16.00 tot 18.15 uur) in de Paaskerk aan het Augustinuspark wordt gehouden.

Het gaat over een man die op reis is van Jeruzalem naar Jericho. Onderweg wordt hij overvallen door een bende rovers. Ze slaan hem neer, pakken hem alles af en laten hem achter. Toevallig komt er een priester langs. Hij ziet de gewonde man wel liggen, maar loopt er met een grote boog omheen. Ook de volgende die langs komt loopt door. Zou iemand de man willen helpen?

Creatieve manier

De Kliederkerk is inclusief eten. Opgeven kan tot en met donderdag 23 mei bij jeugdwerker Nienke van der Heiden, kliederkerk@pga-b.nl, 06 – 37 22 76 76 of kijk op www.facebook.com/KliederkerkAmstelveen

De Kliederkerk is volgens de organisatoren een manier om kinderen samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen te laten ontdekken. “Wij willen voor kinderen en de mensen om hen heen een plek zijn waar ze op een ontspannen manier samen mogen ontdekken wat deze verhalen ons vandaag de dag te zeggen hebben”, zeggen ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.