Georganiseerd door de evangelische gemeente Crossroads, die wekelijkse twee diensten houdt in het Engels in de Ben Goudsmithal aan de Sportlaan, komt er voor kinderen van 7 tot 12 jaar een voetbal clinic aan. Die wordt gehouden op vrijdag 24 (van 16.00 tot 18.30 uur) en zaterdag 25 mei (15.00 tot 17.30 uur. Crossroads organiseert het evenement in samenwerking met Ambassadors Football op het NFC-terrein, ook aan de Sportlaan.

‘Football, Faith, Future” is de slogan die wordt gevoerd. Volgens de organisatoren worden het ‘gezellige, leuke en leerzame’ middagen, waar ‘voetbal, plezier en God centraal staan’. Opgaven via ambassadorsaanmelden.nl. Wie vragen heeft, kan terecht bij kvanurk@ambassadorsfootball.org.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.