Ziekenhuis Amstelland zoekt verpleegkundigen. Daarom is er dinsdag 28 mei van 19.00 tot 20.00 uur een speeddate avond. Verpleegkundigen kunnen in contact komen met zorgmanagers en verpleegkundigen van Ziekenhuis Amstelland.

Lisanne de Boer, ervaren oncologieverpleegkundige, vertelt aan het begin van de avond waarom zij voor Ziekenhuis Amstelland koos. En ook waarom zij nog steeds elke dag met veel plezier naar haar werk gaat. Daarna begint het speeddaten. In 7 minuten kunnen verpleegkundigen alles vragen wat zij over werken bij Ziekenhuis Amstelland willen weten. Tijdens diverse speeddates maken zij kennis met verpleegkundigen en zorgmanagers van diverse afdelingen.

Verpleegkundigen met een positieve en zorgzame instelling kunnen zich aanmelden via de website van Ziekenhuis Amstelland: www.ziekenhuisamstelland.nl.

Samenwerking

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. Het ziekenhuis onderscheidt zich door een sterk basisprofiel, zegt het. “Er is een goede samenwerking met de verwijzers. Collega’s werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, verpleegkundigen werken nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat voorop.

Wie meer wil weten kan contact opnemen met Sarono Peroti of Suzanne Duijn, Corporate recruiters, 020 – 755 6417.

1 REACTIE

  1. Er zijn al personeelstekorten in de zorg , maar in Amstelveen wordt dat nog eens extra versterkt door het gebrek aan betaalbare woonruimte. Dat zal enkel nog erger worden door de bovengemiddelde vergrijzing van de autochtonen en het wegtrekken van de jeugd. En dat vindt weer zijn weerslag op het aantal potentiële mantelzorgers en vrijwilligers binnen het sociale domein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.