Met een editie van een zogenoemd gratis ‘hitfeest’ doet ook P60 op zaterdag 25 mei (21.00 uur) mee aan het  evenement ‘24H Amstelveen’. Volgens de organisatoren hebben duizenden mensen eerder gedurende tien jaar (1997-2007) dat evenement bezocht.

Het programma bevatte volgens de organisatie ‘cult, humor, drama, entertainment aangelengd met een enorme puist goede muziek’. Behalve uit Amstelveen kwam men ook overal elders vandaan. “Panorama en Libelle lagen voor de deur, begrepen er geen reet van, maar vonden het wel leuk en dronken mee.’

18 jaar

De deelnemers van toen, maar ook later geborenen worden opgeroepen zaterdagavond 25 mei naar P60 te komen. Tenminste als men ouder dan achttien jaar is. Het wordt vooral een feest van DJ’s. Te verwachten zijn tracks in versies die volgens de organisatie niet op Spotify zijn te vinden. Disco, Funk, Electro, Freestyle, Dance, 80’s, 90’s 00’s en House tot Soulful House.

Meer informatie: https://www.facebook.com/hitfeest. Dit feest wordt dus gehouden in het kader van 24hAmstelveen; meer info: www.24h.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.