Dille & Kamille opent op 28 juni de 33ste vestiging aan Binnenhof 81 in het Stadshart. De woonwinkel verkoopt huis, tuin en keuken artikelen. Normaliter kiest de keten voor vestigingen in een karakteristiek pand in een historisch centrum. Voor meer informatie zie www.stadshartamstelveen.nl

“Onze missie is zoveel mogelijk mensen te inspireren en om in harmonie met de natuur te leven”, zegt brand & marketingspecialist Karin Groot van het bedrijf. “Die missie dragen we ook graag uit in het Stadshart van Amstelveen om zo ons gedachtegoed van ‘natuurlijke eenvoud’ naar iedereen te brengen. Wij willen met onze winkels een oase van rust brengen in drukbezochte winkelstraten en het pand in Stadshart Amstelveen, biedt ons een uitgelezen kans om dit te realiseren.”

Toevoeging

Centermanager Ben Verheijen van het winkelcentrum Stadshart zegt blij te zijn met wat hij een ‘unieke winkelformule’ noemt en die te kunnen toevoegen aan het winkelaanbod. “Wij zijn verheugd dat Dille & Kamille ons winkelcentrum heeft gekozen als nieuwe vestigingslocatie. Die vestiging past goed bij het servicelevel en de kwaliteit van Stadshart Amstelveen en dat maakt het een goede match.

Eenvoud

Dille & Kamille zegt voor tijd nemen voor de klant en zijn  omgeving te staan. ‘Onze klanten kiezen voor een assortiment dat eenvoud uitstraalt, met een voorkeur voor vakwerk, ambachtelijke producten en voor natuurlijke materialen. Geen overbodige decoraties of hippe vormen, natuurlijke eenvoud is de kern van Dille & Kamille.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.