Zanger Colin Blunstone met zijn popstem is donderdag 14 (20.15 uur) in P60. Hij startte zijn muzikale carrière met rockband The Zombies in 1964. Met hits zoals ‘She’s Not There’, ‘Tell Her No’ en natuurlijk ‘Time Of The Season’ wisten zij door te breken. In 1969 begon Blunstone met zijn solocarrière en bracht in 1971 zijn eerste album uit ‘One Year’. Een aantal albums en jaren later is hij nog steeds actief in de muziekindustrie.

In P60 speelt Colin Blunstone een show met nummers van The Zombies, The Alan Parson’s Project, Dave Stewart en natuurlijk zijn eigen repertoire. Tijdens de show zal hij vergezeld worden door zijn band: Pete Billington (toetsen), Eliott Mason (bass), Steve Rodford (drums) en Manolo Pollidario (gitaar, zang).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.