De Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) houdt een open avond op woensdag 8 mei (20.00 uur) in zaal Serre van sportcentrum de Kegel aan de Bovenkerkerweg 81. De achtergronden van de ziekte dementie bij jongeren staat daar centraal. Aan de stichting Alzheimer wordt speciaal voor een projectgroep die zich daarmee bezighoudt ook een cheque uitgereikt.

RANA is een van de drie in Amstelveen actieve Rotaryclubs en de enige bij wie amstelveenblog.nl kennelijk niet op een zwarte lijst staat. Op de informatiemeeting op 8 mei spreekt prof.dr.ir. Charlotte Teunissen, hoogleraar Neurochemie VUmc, over de (neuro-biologische) achtergronden van Jonge Mensen met Dementie (JMD).

Eitjes

Voor de projectgroep JMD voerde RANA ook een Paaseitjes actie, waarvan de opbrengst in de vorm van een cheque wordt overhandigd tijdens de bijeenkomst. Maar er is ook informatie te halen over vraag waar Rotary en RANA in het bijzonder eigenlijk staan in de huidige maatschappij. De inloop is om 19.45 uur. Aanmelden vóór 2 mei bij secretarisrana@gmail.com

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.