Zaterdag 11 mei start om 10.00 uur de voorverkoop voor het nieuwe seizoen van de Schouwburg. Tijdens de voorverkoop, die duurt van 11 t/m 31 mei, krijgt men 10% vroegboekkorting op een groot aantal voorstellingen.

Nu al staat het programma online en vrijdag 3 mei verschijnt de brochure. In het genreoverzicht in de brochure kan men zien voor welke voorstellingen de 10% vroegboekkorting geldt. Natuurlijk heeft men in de voorverkoop de keuze uit de beste plaatsen komt de schouwburg tijdens het seizoen met speciale acties voor vroegboekers.

Laatste voorstellingen

De komende weken staan er nog een paar mooie voorstellingen en activiteiten op het programma. Woensdag 1 mei brengen Calefax & Eric Vloeimans een vernieuwde versie van Purcells barokopera Dido & Aeneas in Dido & Aeneazz. Vrijdag 3 mei speelt de met sterren overladen romantische musical The Bridges of Madison County met Lone van Roosendaal en René van Kooten. Zaterdag 25 mei is het tijd voor 24h Amstelveen, In de schouwburg kan men dan een rondleiding volgen of een spectaculaire trekkenwandshow bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.