Zaterdag 1 juni vindt in het Stadshart weer het oldtimers event ‘Unexpected Wheels’ plaats, dat een collectie klassieke beauty’s (tot aan nieuwere race monsters) erheen brengt.

‘Een evenement voor het hele gezin’, zeggen de organisatoren. Zij presenteren onder meer klassieke merken als Porsche, Ferrari en Rolls-Royce. De auto eigenaren die deelnemen aan de tentoonstelling maken kans op een mooie prijs in diverse categorieën.

Tourrit

Vast onderdeel is de 75 kilometer lange tourrit op zaterdag 1 juni om 08.45 uur, met start en finish op het Stadsplein. Vorig jaar trok Unexpected Wheels in Amstelveen ruim 60.000 bezoekers. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Manager Ben Verheijen van het winkelcentrum kijkt uit naar de editie van het autospektakel. “De tourrit komt langs onverwacht mooie stukjes West-Nederland waarbij deelnemers een typisch Oud Hollands panorama kunnen bewonderen.”

Muziek

Aan het slot van het evenement is er live muziek en zijn er diverse foodtrucks en kinderactiviteiten in samenwerking met Carrera Racing en Nintendo. Het kindertreintje rijdt het hele weekend door het Stadshart en kinderen mogen plaatsnemen in een bijzondere klassieker.

Activiteiten

Gedurende de dag zijn er diverse activiteiten in het Stadshart. Het Fietshuys biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid verschillende elektrische fietsen te proberen. Bezoekers kunnen kennis maken met verschillende merken zoals QWIC, BSP en KLEVER. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen deelnemen en kans maken op een Carrera Racebaan t.w.v. €70 als zij de snelste tijd neerzetten. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Kinderen Kankervrij.

Voor de auto liefhebber is er nog plek om mee te doen aan de 75 kilometer lange tourrit. Auto-eigenaren van klassieke auto’s (vanaf 20 jaar) kunnen zich inschrijven via www.unexpectedwheels.nl.

Het programma ziet er als volgt uit:

08:45 – 09:45 uur   Start tourrit eerste equipes; 10:00 – 18:00 uur   Diverse activiteiten Stadshart Amstelveen; 10:00 – 17:00 uur  Nintendo Gaming Experience; 10:00 – 18:00 uur  Testritten elektrische fietsen door Het Fietshuys; 11:00 – 12:00 uur    Finish tourrit; 12:00 – 16:00 uur   Carrera Racing met elektrisch bestuurbare auto’s; 12:00 – 16:00 uur   Unexpected Wheels programma Stadsplein Amstelveen; 16:30 uur: prijsuitreiking.

Foto: Stadshart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.