Ook dit jaar organiseert de Raad van Kerken Amstelveen – Buitenveldert, voorafgaand aan de herdenking bij het monument in het Broersepark op zaterdag 4 mei om 18.45 uur, een oecumenische bijeenkomst in het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Graaf Aelbrechtlaan 140.

Het programma bestaat uit bezinning met een lezing, een gedicht, gesproken woorden en enkele liederen. Men staat stil bij het jaarthema van het Nationaal comité 4 en 5 mei ‘In vrijheid kiezen’.

Voorgangers

Voorgangers zijn Ds. Sieb Lanser en Ds. Gert Jan de Bruin, het orgel wordt bespeeld door Henk Trommel. Na afloop van de bijeenkomst is er een gang naar het monument bij het Broersepark. Daar is een korte samenkomst met enkele toespraken, twee minuten stilte, het volkslied en kransleggingen.

Kijk voor meer informatie op www.kerkenamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.