Nadat haar boek ‘Zondebok’ eerder ten doop is gehouden bij boekhandel Venstra aan het Stadsplein, komt de Amstelveense schrijfster Jacobine van den Hoek nu praten over dat romandebuut bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg. Dat gebeurt dinsdag 14 mei (20.00 uur).

‘Zondebok’ speelt in Amsterdam, is gebaseerd op historische feiten en handelt over liefde, moed en macht. En dat alles in de aanloop naar de 80-jarige oorlog, een periode waarin het gevaarlijk was anders te zijn.

Annakerk

Jacobine van den Hoek (1973) is blogger, vlogger en columnist van het Amstelveens Nieuwsblad. Ze is actief binnen de culturele sector en onder meer initiator van en drijvende kracht achter het Amstelveens Boekenfeest in de voormalige Annakerk, dat overigens vooral een schrijversfeest bleek te zijn. Ze woont in Amstelveen. Een artikel in Ons Amsterdam over de wonderlijke weeshuisziekte in 1566 inspireerde haar tot het schrijven van Zondebok.

Na de lezing is er gelegenheid de kersverse romanschrijfster het hemd van het lijf te vragen, en zal zij desgewenst haar boek signeren. Hapjes & drankjes worden geserveerd.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via boekhandelblankevoort@planet.nl of 020 6455694. Of gewoon even binnen lopen in de zaak, natuurlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.