De muzikale theatervoorstelling ‘Gonnie en Gijsje samen op stap’ van Katiuscia Principato is zaterdag 20 april, van 10:15 tot 11:00 uur te zien in bibliotheek Stadsplein. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2-5 jaar. Eén kaartje geeft toegang voor een kind en een ouder / begeleider.

Theatermaakster Katiuscia Principato heeft aar voorstelling gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. De liedjes in de voorstelling zijn van Ageeth de Haan.

Hooiberg

Gonnie het gansje woont bij de hooiberg. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg en trekt ze de wijde wereld in om ze terug te vinden. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Voorbij de hooiberg ontmoet ze Gijsje die meegaat op avontuur. Een avontuur waarin niets is wat het lijkt. De wereld om hen heen transformeert in een muzikale speeltuin waarin iedereen mee mag spelen.

Laarsjes

Voor de echte Gonnie en Gijsje fans is het misschien goed om te weten dat er geen poppen van de figuurtjes in de voorstelling voorkomen. De gansjes worden op een symbolische manier met laarsjes verbeeld. Iedereen die mee wil op deze muzikale ontdekkingstocht kan een kaartje kopen in een van de Amstelland Bibliotheken of via www.debibliotheekamstelland.nl.

Katiuscia Principato speelde eerder voorstellingen als ‘Knofje’, ‘Ezel en beer’ ‘Geitje” en ‘ssst, de tijger slaapt’ en is naast in het theater ook werkzaam als zangpedagoge. Toegang leden €6 en niet-leden €12.

Foto:

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.