Op vrijdag 24 mei (20.30 uur) komt singer-songwriter Sabrina Starke naar P60. Na het eerbetoon aan soullegende Nina Simone, vorig jaar in samenwerking met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, geeft zij nu een eigen show in het teken van haar jongste album ‘Underneath the Surface’.


Sabrina Starke is terug met songs die levenslessen zijn over zelfliefde en de complexiteit van de wereld waar we in leven. Al 10 jaar sinds haar debuutalbum ‘Yellow Brick Road’ brengt ze muziek die raakt en tot nadenken zet. Met haar band switcht ze met gemak tussen de soul, hip hop en folk.

Paa Kofi

De avond wordt geopend door Paa Kofi. Zijn passie ligt in het vertellen van verhalen, en daarbij maakt hij gretig gebruik van verschillende stijlen: soul, jazz, blues en reggae. De in Ghana geboren muzikant heeft een eigen, unieke manier van schrijven én optreden, waarin poëzie een belangrijke rol speelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.