Na drie jaar gratis in de Parktoren in het Stadshart te hebben gezeten, is het kantoor van Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) naar Kronenburg verhuisd. Daar neemt het zijn intrek op het businesspark bij Merkspace aan de Prof. W.H. Keesomlaan 12.

Parktoren. Foto: amstelveenweb.com

In de Parktoren had OA tot nu toe een kantoor bij de entree, dat beschikbaar was gesteld door de Rabobank Amstel en Vecht. De organisatie kon wel kosteloos in de toren blijven, maar moest dan intern verhuizen naar een ruimte zonder ramen, buitenlucht en -licht. Daar voelden bestuur en medewerksters dus eigenlijk weinig voor. “Tot de verhuizing is eigenlijk op het allerlaatste moment pas definitief besloten”, zegt directeur Darshan Stoop van OA. “Wij hebben drie jaar lang kosteloos bij de Rabobank Amstel en Vecht ingezeten. Helemaal fantastisch. Daar zijn wij enorm dankbaar voor.”

Merkspace

Maar het OA-kantoor kreeg nu een nieuwe bestemming. En omdat de nieuwe ruimte daar niet aan straat grensde trok de organisatie zich toch maar terug en zocht een nieuw kantoor. “Was dat niet gelukt voor 20 maart, dan waren wij naar het kantoor binnen in de Parktoren verhuisd”, zegt Stoop. Maar het goeddeels nog leegstaande Merkspace, een kantoor waar men dagelijks, maar ook permanent een ruimte (of bureau) kan huren, bood uitkomst. OA moet daar wel betalen, maar volgens haar zijn de voorwaarden ‘aantrekkelijk’.

Stoop: “We hebben een kantoorruimte op de begane grond. Voordat men het pand betreedt via de hoofdingang, ziet men links een bordje met ons logo, dat is onze kantoorruimte.”

De organisatie zegt zich in de nieuwe omgeving thuis te voelen, in ‘het bruisende en groene Kronenburg Businesspark. “Dat geeft weer nieuwe energie.”

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.