Op woensdagavond 22 mei van 18.30-20.30 uur start weer een nieuwe training van acht wekelijkse bijeenkomsten ‘Omgaan met Geld’ op het kantoor van Participe Amstelland aan de dr. Willem Dreesweg 2. Die is bedoeld voor mensen die moeilijk rond kunnen komen van hun geld of meer zicht willen krijgen op hun financiën.

In de gratis training leert men onder andere zijn administratie op orde te brengen, onder meer via een maand- en een jaarbegroting. Zo krijgen deelnemers beter zicht op de dure en goedkope maanden. En men leert inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten. Daardoor creëert men overzicht voor zich zelf. In de training worden ook budgettips uitgewisseld, informatiegegeven over inkomensvoorzieningen en hoe om te gaan met schulden.

Meer informatie? Bel dan met Cindy Schroers, maatschappelijk werker van Participe Amstelland op 06-86855991. Of e-mail aan: c.schroers@participe.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.