Een filmopname van de voorstelling van La Forza Del Destino (Verdi) met Jonas Kaufmann in The Royal Opera House te Londen is te zien op maandag 8 april om 19.30 uur in Cinema Amstelveen.

Christof Loy regisseert een zangerscast vol sterren, onder wie Anna Netrebko, Jonas Kaufmann en Ludovic Tézier in Verdi’s epische opera, gedirigeerd door Antonio Pappano.

Obsessie

Leonora wordt verliefd op Don Alvaro, maar als haar vader een huwelijk verbiedt, zet een fataal ongeluk een drama in gang waarin obsessie, wraak en tragedie de boventoon voeren. Jonas Kaufmann en Anna Netrebko schitteren in Verdi’s epische La forza del destino (De kracht van het Noodlot), een opera die vraagt om de allerbeste zangers. Want dit verhaal over bittere wraak die de jaren trotseert is zeer veeleisend als het gaat om de vertolking van de hoogdramatische muziek en de theatrale verbeelding daarvan. Deze productie, een sensationele enscenering vol leven en actie uit Amsterdam, is nu te zien bij The Royal Opera. De regie is van Christof Loy en de muzikale leiding van Antonio Pappano, de muzikaal directeur van The Royal Opera.

De voorstelling is inclusief een inleiding en duurt circa 4 uur en 15 minuten, inclusief twee pauzes. Italiaans gezongen, Nederlands ondertiteld.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.