Een ‘vlaggetjesfeest’ wordt er Woensdag 10 april (15.00 uur) gegeven in Speeltuin Goudestein aan Landskroon 9 in Buitenveldert. Dat wordt georganiseerd door de Amstelveense afdeling van Humanitas. De Amstelveense kinderburgemeester Jara Zurr komt ook.

In de afgelopen maand maart hebben kinderen in Amstelveen en Buitenveldert hun best gedaan om vlaggetjes te versieren voor de langste feestslinger ter wereld. Op school of thuis. Allemaal ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Home-Start.

Die slinger wordt gepresenteerd in de Landskroon dus. Een jury heeft zich voorafgaand aan het feestje gebogen over alle vlaggetjes. Die maakt dan bekend welke kinderen er in de prijzen zijn gevallen.

Het belooft een gezellige middag te worden met veel lekkers en allerlei activiteiten, zoals schminken, dansen en een springkussen. En wie nog geen vlaggetje heeft versierd kan dat ook nog op deze dag doen.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.