Theater Kwadraat neemt op zondag 7 april (14.30 uur) met de voorstelling ‘Het Mysterie van Museum Mauzz’ het publiek mee op een reis langs schilderkunst, van Karel Appel tot Willem van der Velde, met schilderijen die tot leven komen in Museum Mauzz. Jimmy is daar verdwenen. Als zijn zusje Eva hem zoekt maken ze een reis langs verschillende schilderijen en ontdekken ze dat de levende schilderijen en beelden ieder hun eigen verhaal in zich hebben. Zo zien ze o.a. het Melkmeisje melk schenken en komen ze terecht op één van de zeeschepen die Willem van de Velde II geschilderd heeft. Een visueel spektakel met grote poppen, een mooi decor en special effects.

‘Het Mysterie van Museum Mauzz’ is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.