De documentaire heet Karakter Tonen. Een film over Volvo Ocean Race 2017-2018 die twee keer is te zien in Cinema Amstelveen, op dinsdag 9 april om 19.30 uur en zondag 14 april om 15.45 uur.

In de documentaire / film  kijken de Nederlandse deelnemers terug op de hun editie van  de Volvo Ocean Race, die in Scheveningen eindigde. Winnares Carolijn Brouwer vertelt samen met Bouwe Bekking, Simeon Tienpont, Annemieke Bes en Carlo Huisman over het avontuur en de ontbering. Er worden nooit eerder getoonde beelden vertoond en alle verhalen worden ongecensureerd verteld. De film wordt ingeleid door de producent Anton van de Koppel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.