Een collectief van muzikanten doet op een tournee langs Nederlandse poppodia met een muzikaal eerbetoon aan Prince op 12 april (20.00 uur) P60 aan. Beautiful Strangers heet de formatie, die spontaan lijkt te zijn ontstaan.

De dood van Prince in april 2016 kwam als een grote schok. Een aantal Nederlandse muzikanten kreeg het verzoek te spelen op de herdenking van deze legende. De muzikale klik tussen de bandleden bleek magisch en het gerucht dat er een geweldige Prince Tribute Band was ontstaan, ging als een lopend vuurtje. In korte tijd werden veel optredens geboekt.

Nieuwe show

De muzikanten geven op hoogstaand muzikaal niveau een live performances. De band wil Prince nadrukkelijk niet imiteren, maar een hommage brengen aan de man en zijn muziek, in de geest van zijn genie.

Na een zeer succesvolle, met vijf sterren bekroonde, theatertour langs bijna 50 theaters gaat dit gezelschap nu het clubcircuit in met een nieuwe show ‘Let’s Go Crazy’. Van Kiss tot Controversy en van 1999 tot Purple Rain, de hits komen allemaal voorbij. Daarnaast zullen er natuurlijk ook minder voor de hand liggende stukken van Prince gespeeld worden.

Line-Up: David Dam en Kris Rietveld: zang; Jessy Hay: muzikaal leider, zang en gitaar; Anan den Boer: assistent muzikaal leider en toetsen; Nick Kamphuis of Joan Comaposada: bas; Willem van der Krabben: drums; Efe Erdem: trombone; Marc Mangin: saxofoon. Muzikale arrangementen: Jessy Hay, Anan den Boer, Marc Mangin en Kris Rietveld. Regie: Sylvia Houtzager en Martin Bakker. Tickets zijn online verkrijgbaar via www. p60.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.