Woensdag 3 april is er om 20 uur een bewonersbijeenkomst voor Bovenkerk  in het Noorddamcentrum. De avond wordt georganiseerd door Bewonersplatform Bovenkerk. Behalve over de verkeersmaatregelen die de gemeente wil nemen op Legmeerdijk en Noorddammerlaan, staan de plannen voor Bovenkerk als ‘Parel aan de Poel’ op de agenda.

Verder komen nieuwe activiteiten van het platform aan de orde en natuurlijk worden de mensen bijgepraat door iemand van het kerkbestuur over herstel van de in brand gevlogen Urbanus.

Oplossingen
De gemeente heeft een onderzoek laten instellen met als uitkomst mogelijke oplossingsrichtingen om de hoeveelheid verkeer op de Legmeerdijk en de Noorddammerlaab terug te dringen en de situatie veiliger te maken. Medewerkers van de gemeente zullen de voor- en nadelen van de verschillende voorstellen presenteren en horen graag wat bezoekers ervan vinden. Na deze bijeenkomst krijgen alle Bovenkerkers gelegenheid via een enquête hun voorkeur kenbaar te maken.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.