Onder  het motto ‘Come Together’ is er in de Paaskerk aan het Augustinuspark op zaterdag 6 april (14.00 – 18.00 uur) weer een ontmoetingsbijeenkomst voor nieuwe en oud-Amstelveners. Deze keer gaat men met elkaar een uurtje schilderen onder begeleiding van docent beeldende kunst Kristel van der Horst.

Het is de bedoeling elkaars cultuur te kunnen ontdekken, met elkaar in gesprek te gaan en spelletjes te doen voor alle leeftijden, zeggen de organisatoren. Iedereen neemt daartoe ook eten mee uit eigen keuken. Come Together is een initiatief van de kerken in Amstelveen en Buitenveldert. Mail voor aanmelding en meer informatie naar cometogether@rkamstelland.nl.

Eten

Het schilderen biedt de kans zonder woorden contact te leggen en nieuwe mensen te leren kennen, zeggen de kerken. ‘Creatief of niet creatief… het gaat niet om het resultaat. Daarna is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, spelletjes te doen en we sluiten af met een gezamenlijke maaltijd van de meegebrachte gerechten.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.